Wie is my Natural Curls?

Hi!

Wij zijn my Natural Curls voorheen Curls by Nature, dé online webshop voor krullend en kroeshaar. We houden net als jij van natuurlijke krullen, maar snappen dat het vaak niet meezit om het juiste product bij de juiste krul te vinden. Wij van my Natural Curls hebben daarom deze online winkel opgezet met het idee een glimlach te toveren op het gezicht van iedereen die regelmatig met zijn krullen in het haar zit!

my Natural Curls heeft producten voor vrouwen, mannen en kinderen met krullend, kroes of gemixt haar. Of je nu golvende krullen, losse krullen , kinky krullen of kroeze krullen hebt; op de website van my Natural Curls vind je verschillende verzorgingsproducten die jouw haar snappen.

Als officiële importeur van onze producten kunnen wij zeggen dat we echt gepassioneerd zijn over alle haarproducten die wij bieden. Onze haarverzorgingsproducten bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten om je haar te voeden, te verzachten, te hydrateren en te beschermen. Dus geen droge dos haar of uitgezakte krullen meer.

Wij voeren een aantal topmerken zoals Mixed Chicks, Jessicurl, Jamaican Black Castor Oil, Curls, Shea Moisture, Eco Styler en Curls Unleashed. In de toekomst zullen we ons aanbod verder uitbreiden met nog meer geweldige producten voor je weelderige bos krullen, kinks, waves en coils.

Ons motto: My curls...are just that serious!

 

Met krullende groet, 

Jennifer